Παρασκευή 31 Μαϊου 2024  02:51:40

NonPaperNews

NonPaperNews

Ερμού και Βουκουρεστίου ανάμεσα στους πιο ακριβούς εμπορικούς δρόμους της Ευρώπης. Η ανάκαμψη μετά την κρίση. Οι τιμές, οι συγκρίσεις με άλλες πόλεις.

Τρεις αποχαιρετισμοί (και σε κανένα κανάλι, ιδιωτικό και δημόσιο) στον ξεχωριστό οικονομολόγο, φιλελεύθερο καθηγητή και ευγενικό άνθρωπο.

Με το γκολ του Ελ Κααμπί, ο Ολυμπιακός πήρε 400 βαθμούς και ανέβασε τη βαθμολογία της Ελλάδας στους 31.525 βαθμούς, λίγο κάτω από τη 14η Νορβηγία (31.625 β.) και λίγο πάνω από τη 16η πια Δανία (31.450).

Προβληματισμός σε όλα τα κομματικά επιτελεία για τη γενική απροθυμία και ειδικότερα τη μεγάλη αποχή των νέων ηλικίας 17-30 ετών από τις εκλογές της 9ης Ιουνίου προκύπτει από τα στοιχεία της επιστολικής ψήφου.

Ο γεννημένος στο Ντίσελντορφ συνθέτης, ερμηνευτής κρουστών, εικαστικός καλλιτέχνης και ποιητής θεωρείται από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του πειραματικού μουσικού θεάτρου.

Ο Ουκρανός πρόεδρος υπογράμμισε ότι η Μόσχα προσπαθεί με εκστρατείες παραπληροφόρησης να υπονομεύσει τη διεθνή υποστήριξη προς το Κίεβο.

Σελίδα 1 από 2263