Παρασκευή 21 Ιουνίου 2024  22:57:16

NonPaperNews

NonPaperNews

Η «σκούπα» Κασσελάκη αφήνει σκόνη - Μείον το ταμείο στον ΣΥΡΙΖΑ. Από διευθυντής της Κοινοβουλευτικής ομάδας στη μάχη χαρακωμάτων με τον Στέφανο Κασσελάκη - Το παρελθόν και η αιχμηρή ανάρτηση.

Αυτεπάγγελτη πειθαρχική έρευνα άσκησε ο πρόεδρος του πρωτοβάθμιου πειθαρχικού συμβουλίου του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Ζήσης Κωνσταντίνουσε σε βάρος του Αλέξη Κούγια για τις δηλώσεις κατά Κασσελάκη.

«Αστρονομικό» ποσό επιδίκασε δικαστήριο του Λος Άντζελες στον κληρονόμο της Coca-Cola, Άλκη Δαυίδ, ως αποζημίωση σε μια πρώην υπάλληλό του που τον κατήγγειλε για σεξουαλικές επιθέσεις και βιασμό.

Δύο στους τρεις Έλληνες παραδέχονται ότι χαζεύουν άσκοπα μέσα στα social με τα E-shop να κυριαρχούν, βάσει έρευνας της Focus Bari.

Σε ηλικία 88 ετών μετά από μακρά μάχη με ασθένεια, πρωταγωνιστής σε μια σειρά από εμβληματικές ταινίες του κινηματογράφου.

Αποκαλυπτήρια για τη νέα εποχή του ξενοδοχείου, παρουσία του πρωθυπουργού - «Δεν είναι συχνή η αναγέννηση ενός κτιρίου να γίνεται σύμβολο αναβάθμισης μιας ολόκληρης περιοχής» δήλωσε ο Μητσοτάκης.

Η ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή κατά πλειοψηφία στους Άραβες ηγέτες των ΑΠΕ. Η Masdar θα προχωρήσει σε υποχρεωτική δημόσια πρόταση για την απόκτηση του 100% μετοχών της ΤΕΡΝΑ Ενεργειακή.

Η Ελλάδα αντιπροσωπεύει σχεδόν το 40% των ακτοπλοϊκών διελεύσεων στην Ευρώπη και η Ιταλία σχεδόν το 27%. Αυτές οι δύο χώρες από μόνες τους αντιπροσωπεύουν σχεδόν το 67% όλων των διασταυρώσεων πλοίων στην Ευρώπη.

Σελίδα 1 από 2284
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline