Σάββατο 15 Ιουνίου 2024  23:39:33

NonPaperNews

NonPaperNews

Η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται να υποδεχθεί την άλλη Παρασκευή το EuroPride, το πρώτο που γίνεται στην Ελλάδα και που υπολογίζεται ότι θα προσελκύσει περισσότερους από σαράντα χιλιάδες επισκέπτες απ' όλο τον κόσμο, βάζοντας την πόλη για λίγες μέρες στο επίκεντρο της διεθνούς δημοσιότητας. Το θέμα είναι αν η προβολή θα έχει θετικό ή αρνητικό πρόσημο.

«Εγραψε ιστορία» η ελληνική καλλιτεχνική κολύμβηση, πανηγυρίζοντας το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων υγρού στίβου. Μέχρι σήμερα, η χώρα μας μετρούσε πέντε ασημένια και έξι χάλκινα μετάλλια.

Οι Κάρλος Αλκαράθ και Ίγκα Σβίατεκ ήταν οι μεγάλοι νικητές του φετινού Ρολάν Γκαρός. Ο Ισπανός σε έναν συγκλονιστικό τελικό, που διήρκησε 4 ώρες και 20 λεπτά, επικράτησε με 3-2 σετ του Αλεξάντερ Ζβέρεφ και κατέκτησε για πρώτη φορά το Γαλλικό Όπεν.

Η Μαρίνα Καραγάτση ήταν κόρη του Μ. Καραγάτση και της ζωγράφου Νίκης Καραγάτση και μητέρα του ηθοποιού και σκηνοθέτη Δημήτρη Τάρλοου.

Ολοφάνερο ότι ο νέος υπουργός Τάκης Θεοδωρικάκος έχει να δώσει μια δύσκολη μάχη στον τομέα της μείωσης των τιμών και να φέρει σύντομα και πολλά αποτελέσματα, καθώς η Κυβέρνηση δεν θέλει να προβεί στη μείωση του ΦΠΑ, όπως έπραξαν άλλες χώρες σε πρώτη την Ισπανία.

«Οκτώ τα μεγάλα κοινωνικά –οικονομικά θέματα, που μας κόστισαν». Ευθαρσώς, αξιολόγηση και δημόσια παραδοχή του Κωστή Χατζηδάκη. Χωρίς να κάνει αξιολόγηση στους αρμόδιους υπουργούς και υφυπουργούς χειριστές.

Η εκτεταμένη ασυδοσία παντού στις περιοχές αυτές μαζί με την αισχροκέρδεια οδήγησαν στο φαινόμενο του απωθητικού υπερτουρισμού, όπως σε πολλές περιοχές της Ιταλίας, Γαλλίας και της Ισπανίας.

Συνολικά τέσσερις οι μετακινήσεις υπουργών και υφυπουργών - Έντεκα πρόσωπα μένουν εκτός: τέσσερις υπουργοί (Σκρέκας, Καιρίδης, Μιχαηλίδου, Αυγενάκης) και επτά υφυπουργοί - Έντεκα νέες προσθήκες, οι τρεις είναι υπουργοί που είχαν χαρτοφυλάκιο την περίοδο 2019-2023.

Σελίδα 1 από 2277
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline