Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024  19:27:29

Οι σχετικές συζητήσεις γύρω από το θέμα αναμένεται να αρχίσουν τους επομένους μήνες, δεδομένου ότι ο Πρωθυπουργός έχει σαφώς εκφράσει την θέληση του να συνεχισθεί με δεύτερη πενταετία η θητεία της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Απαγόρευση-και σωστά- αντισυγκέντρωσης έξω από το Ωδείο Αθηνών για το συνέδριο του Ινστιτούτου του Αλέξη Τσίπρα.

Ο πόλεμος για τα μερίδια αγοράς στον κλάδο των σούπερ μάρκετ κλιμακώνεται – Το τελευταίο «θερμό» επεισόδιο της Lidl με την «ΑΒ Βασιλόπουλος».

Χιλιάδες υπότροποι παραμένουν εκτός φυλακής εξαιτίας των ευνοϊκών νομοθετικών ρυθμίσεων και της αβλεψίας των αστυνομικών και δικαστικών αρχών. Το σύνθετο, αππγοητευτικό φαινόμενο στην απονομή της Δικαιοσύνης και της κοινωνικής προστασίας.

Ο νέος δήμαρχος με νέες φιλοδοξίες, δηλώνει παρών στις εξελίξεις του ΠΑΣΟΚ. Ζητεί άμεση εκλογή αρχηγού από τη βάση, ώστε να μη χαθεί χρόνος για την ανασύνθεση της παράταξης.

Το αποτέλεσμα μπορεί να μη δικαιολογεί τους πανηγυρισμούς από το κόμμα της μειονότητας –και του βαθέoς τουρκικού κράτους– όμως χρήζει σίγουρα περαιτέρω ανάλυσης από τις πολιτικές δυνάμεις και την κυβέρνηση.

«Οι αποκαλύψεις της δημοσιογραφικής έρευνας για τα έργα και τις ημέρες της κυβέρνησης Μητσοτάκη επιβεβαιώνουν ότι, ενώ περιφρονεί πλήρως τα πρόσφατα μηνύματα της κάλπης, εστιάζει προκλητικά στην επιβράβευση 'προθύμων' στελεχών της, προσφέροντάς τους πολιτική κάλυψη ή/και αναβάθμιση, ακόμη κι όταν τα πεπραγμένα τους διερευνώνται από τη Δικαιοσύνη», υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ σε ανακοίνωση του.

«Εγραψε ιστορία» η ελληνική καλλιτεχνική κολύμβηση, πανηγυρίζοντας το πρώτο χρυσό μετάλλιο στην ιστορία των Ευρωπαϊκών Πρωταθλημάτων υγρού στίβου. Μέχρι σήμερα, η χώρα μας μετρούσε πέντε ασημένια και έξι χάλκινα μετάλλια.

Σελίδα 1 από 472
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok Decline