Ο σιμιγδαλένιος χαλβάς μπορεί να έχει λίγα υλικά, αλλά δεν είναι γλυκό για τις τεμπέλες. Χρειάζεται καλό ανακάτεμα μέχρι το σιμιγδάλι του να χωρίσει σπυρί-σπυρί.
Μια εναλλακτική μπουγάτσα που διαθέτει όλη τη νοστιμιά της αυθεντικής, αλλά πολύ λιγότερες θερμίδες. Τη δοκιμάσαμε και σας προτείνουμε να την επιχειρήσετε. Μια μπουγάτσα προσιτή…
Ένα εξαιρετικά εύκολο γλυκό με φράουλες που δοκιμάσαμε και λατρέψαμε, βρήκαμε στο site της Ελένης Ψιχούλη. Πρόκειται για δημιουργία της Ντίνας Νικολάου, η οποία το…
Τα χριστουγεννιάτικα μπισκότα που φτιάχνονται κυρίως στην Αμερική και σ' άλλες χώρες του εξωτερικού, (και στην Ελλάδα πωλούνται σε υψηλές τιμές), εντυπωσιάζουν πάντα τα παιδιά…
Μια εύκολη καρυδόπιτα, εξαιρετική για τον απογευματινό καφέ ή για στιγμές «αδυναμίας» αυτοσυγκράτησης, με εύκολη –όπως πάντα- εκτέλεση δοκιμάσαμε και σας την παρουσιάζουμε.
Ένα γλυκό με πολλούς οπαδούς, που ολοκληρώνει ευχάριστα ένα νόστιμο μενού ή συνοδεύει μια κούπα καφέ είναι τα Brownies. Η συνταγή που δοκιμάσαμε ούτε χρειάζεται…
Η απλή εκδοχή του κέικ διαθέτει μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα παραλλαγή που το κάνει ιδιαίτερα ζουμερό και νόστιμο, με ελάχιστα υλικά και πολύ εύκολη εκτέλεση.
Μια πολύ απλή ιταλική συνταγή τιραμισού, όπως το φτιάχνουν οι ιταλίδες στο σπίτι τους, για να καταπλήξετε τους φίλους και συγγενείς με το ιδιαίτερο ιταλικό…